<xmp> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/6767811701626049421?origin\x3dhttp://randommmania.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> </xmp>
FYEAH; MLIAWESOME

When things just go wrong, well, you have me. Imma call away. :D
your everybody

Nabilah Moen. No, Moen's my dad's name not some star or whatever. I stay true to myself. Simply elactrifying to anyone new because I'm hyper like that. :D Sometimes I think too much and I oversay stuff. I like polaroids and pictures. Plus random stuff like tissues and markers! Wait, who doesn't like markers?! I'm a blabber! Hhaha. I am not a loyal blogger. (Having both tumblr and eljay! and twitter but twoiter was never active) (Rock, Paper, Sticks! I win.)

MAIL ME nabilah.moen

spammming in progress



updates
Sunday, November 23

tagging people away«

12:55 AM

i was tagged, again.
but since im bored.. LETS DO THIS!(:

Say 10 things about yourself:

[ 5 strong points and 5 weaknesses ]


strong points -

01- forgiving
02- easy to work with
03- cute & adorable (ive accpeted it)
04- can adapt to changes
05- may be hardcore about any stuff


weaknesses -

01- really clumsy
02- hard to say 'NO'
03- not good at saying goodbye
04- may be emotionally unstable
05- may be hardcore about any stuff


and here's another one. (:

Q1 : The person who tagged you was?
Ans : amirawr supercuby (:

Q2 : Your relationship with her/him ?
Ans : my cookiemonster kesayangan

Q3 : Your 5 impressions of her/him ?
Ans : insecure. pandai gile. chubby. cute. tingi!

Q4 : The most memorable thing she/he has done for you ?
Ans : went down to my school to meet me. (: during the carnival.

Q5 : If he/she becomes your lover, you would;
Ans : i would force her to eat. she's super skinny!!

Q6 : If he/she becomes your lover, he/she needs to improve on..?
Ans : her insecureness. (:

Q7 : If he/she becomes your enemy , you would;
Ans : aske her politely if she would want to become my friend.

Q8 : If he/she becomes your enemy , he/she needs to improve on.. ?
Ans : nothing. okay. her friendliness. (:

Q9 : If he/she becomes your enemy , the reason would be ?
Ans : we fight over cookiemonster

Q10 : The most desired thing you want for her/him to be ?
Ans : that succeesful someone she really wants to be in the future.

Q11 : Your overall impression of him/her ?
Ans : superchubby maarif girlfirend that i misses so much.

Q12 : How do you think others would think of you ?
Ans : im infectious. (HA-HA!)

Q13 : The characters you love about yourself ?
Ans : my heck-care-everything(except some)-also-can. (:

Q14 : The characters you hate about yourself ?
Ans : im emotional! too emotional.

Q15 : The most ideal person you wanna be ?
Ans : myself. i dont want to be anybody else.

Q16 : For people that care & love you , what would you wanna say to them ?
Ans : I LOVE YOU TOO! *extra hugs and kisses*

Q17 : Pass this quiz on to 10 people that you wish to know how they feel about you..
Ans : ha-ha-ha-ha-ha-ha. (i still dont know who i should tagg. oooooooh!

(random order)

1. kak liyaaaaaaa.
2. shazaaaaaaaaaa.
3. taphaaaaaaaaaa.
4. jojooooooooooo.
5. mamadaaaaaaaah.
6. maiiiiiiiiiiis.
7. linooooooooooo.
8. mayaaaaaaaaaaa.
9. adiiiiiiiiiiib.
10. nanaaaaaaaaaa.

Q18 : Who is 6 having a relationship with ? [maiiiiiis]
Ans : im still confused. will check with her later on.

Q19 : Is number 9 a female or a male ? [adiiiiib]
Ans : adiiiiiib's a SHE!

Q20 : If number 7 & 10 are together , would it be good ? [linoooooo&nanaaaaaaa]
Ans : im either already long dead or ... -_-"

Q21 : What is number 2 studying about ? [shazaaaaa]
Ans : the art of smacking people's butts. XD

Q22 : When was the last time you chatted with number 3 ? [taphaaaaaa]
Ans : on MSN? idk. it was a loooooooong time ago. on the phone? just this morning. (:

Q23 : What kind of music genre does number 8 like ? [mayaaaaaaaaa]
Ans : i sear i dont know. (:

Q24 : Does number 1 have siblings ? [kak liyaaaaaaaa]
Ans : yesyes.

Q25 : Would you woo number 3 ? [taphaaaaaaa]
Ans : i wouldnt. she's already my sayang yang ke-?? (secret!)

Q26 : How about number 7 ? [linooooooooo]
Ans : she's my lesbian partner!! (not that you would want to know)

Q27 : Is number 4 single ? [jojoooooooo]
Ans : ha-ha. nooooooo. (: *winks* she's with that apek who sells smelly fishes whaaat.

Q28 : Whats the middlename for number 5 ? [mamadaaaaaah]
Ans : i would put crazy.

Q29 : What is the hobby of number 10 ? [nanaaaaaaa]
Ans : nana likes to kisses random kids. haha. thats not true.

Q30 : Does number 5 & 9 get along ? [adiiiiib&mamadaaaaaaaah]
Ans : i dont even know if they know each other. well, they're schoolmates.

Q31 : Where is number 2 studying at ? [shazaaaaaaa]
Ans : irsyad.

Q32 : Talking something casually about 1. [kak liyaaaaa]
Ans : she thinks she needs a make-over. she's pretty already! gaaaahs!

Q33 : What do you think of number 8? [mayaaaaaa]
Ans : one fine potrait photographer. coooool.

Q34 : Where does number 9 live ? [adiiiiiiib]
Ans : in my heart. XD haha.

Q35 : What colour does number 4 like ? [jojoooooooooo]
Ans : she likes yellow.

Q36 : Are number 1 & 5 best friends ? [kak liyaaaaa&mamadaaaaaah]
Ans : nahh.

Q37 : Does number 1 have any pet ? [kak liyaaaa]
Ans : not that i know of ar.

Q38 : Is number 7 the sexiest person in the world ? [linooooooooo]
Ans : oh. haha. after me!!!

Q39 : What is number 10 doing now ? [nanaaaaaaa]
Ans : she's at home. bored i guess. or she's out to pass somebody's PSP.


im done! im done! HAHA. i feel like doing more surveys or taggs. hurrhurr.

salam! byebye.

;NABILAHMOEN!